Személyre szabott szállítási és logisztikai megoldások

Sok éves tapasztalattal állunk a lakosság és vállalkozások szolgálatában az alábbiakban.

Fuvarozás

Rakodás, daruzás

Gépi földmunka

Gépek bérbeadása

Fuvarozás

A fuvarozás az a művelet, amelyet az áru mozgatása érdekében végzünk el. Ez az a tevékenység, ami akkor kezdődik, amikor felvesszük az árut a ügyfél által meghatározott kezdőponton, majd elszállítjuk szintén az ügyfél által meghatározott célállomásra. A fuvarozás több módon történhet, cégünk elsődleges profilja a közúti árufuvarozás. A közúti áruszállítás tehát háztól-házig történik, viszonylag egy gyors szállítási mód.
Cégünk 8 gépjárművel, ezekkel kombinálható pótkocsikkal és fél tucat nehézgépbõl alkotott gépparkjával komplex szolgáltatásokat képes nyújtani megrendelõi számára.
Belföldön, közúton, az ország egész területén vállaljuk fuvarfeladatok ellátását fix, billenős és önrakodós járműveinkkel. Felépítményeink alkalmasak ömlesztett szóródóáruk, raklapos, konténeres és egyéb árufélék szállítására is. Járműveinket igény szerint ponyvával látjuk el. Alkalmi és rendszeres fuvarozás határidőre.

Rakodás, daruzás

Raklapos áruk mozgatása 2-3 tonnás kapacitású targoncákkal és homlokrakodókkal, ömlesztett és egyéb áruk rakodása. Daruzást cégünk 14m-es magasságig, 3 tonnás súlyhatárig vállal.
Téli időszakban hóekézés és hóeltakarítás.

Gépi földmunka, tereprendezés

Vállaljuk földmunkák elvégzését:
  • Földkiemelés
  • Árokásás
  • Tolólapozás
  • Ház- és útalapok előkészítése
  • Gréderezés
  • Úthengerezés stb.

Gépek bérbeadása

Személyzettel vagy anélkül. Bérelhető, kölcsönözhető gépeinkkel kapcsolatban keressen bennünket!

További információkért lépjen velünk kapcsolatba!