Rólunk - 40 éve az utakon

Vállalkozásunk közel 40 éve van jelen a szállítmányozási piacon

Rekedt - Nagy József Vince EV

Adószám: 43694660-2-23

szállítás, fuvarozás

Fuvarozás.Hu

Tevékenységemet 1984-ban kezdtem, mint közúti árufuvarozó, egy db IFA W50 tehergépkocsival.
Folyamatos fejlesztésekkel az évek során a tehergépkocsi-állomány 8db-ra bővült. Az egyre szélesedő piac, az ügyfelek igényei és az egyre magasabb műszaki követelmények arra ösztönözték vállalkozásomat, hogy a régi tehergépkocsikat folyamatos fejlesztés keretében újakra cserélje. A géppark cseréje 1999-ben kezdődött 1db EURO2-es, új Mercedes Actros munkába állításával. Ezt követte 2000-ben 1db EURO3-as Mercedes Atego, majd 2002-ben EURO3-as Scania típusú tehergépkocsi vásárlása.
Állandó és alkalmi partnereink termékeit szállítjuk 0-24 tonnás súlyhatárig, ömlesztett, raklapos és egyéb egyéni igényeket kielégítő formában is. Ehhez IFA (4db), Mercedes tehergépkocsijaink (2db) és Scania önrakodós (2db) gépjárműből álló gépparkunk áll rendelkezésre, melyeket az aktuális megbízásnak megfelelően különféle (fix, billenős, stb) pótkocsival egészítünk ki, illetve rakodást is vállalunk.
A vállalkozás megléte óta széles kapcsolatrendszert építettünk ki, egyik célunk továbbra is ennek töretlen bővítése. Emelett folyamatosan törekszünk arra, hogy gépparkunk a modern kor követelményeinek minden tekintetben megfeleljen. Nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelően képzett szakemberek alkalmazására, akik a vállalkozásunk profizmusának egyik kulcsát jelentik.
A közel 40 év alatt megannyi fuvarozási és szállítmányozási feladatot valósítottunk már meg mind a lakosság mind a vállalkozások körében egyaránt. Jelenleg számtalan vállalkozás van jelen a szállítmányozási piacon, azonban a mögöttünk lévő 40 év a bizonyíték arra, hogy minden esetben a pontosságra, profizmusra és legfőképp a megbízhatóságra törekszünk minden esetben. Meglévő és új partnereink számára továbbra is biztosítjuk a zökkenőmentes szállítmányozást legyen szó áruszállításról, darus fuvarozásról vagy éppen földmunka elvégzéséről.
Tapasztalat
Pontosság
Megbízhatóság
Gyorsaság
Profi csapat
Karbantartott gépjárművek

A piaci pozíció további erősítéséhez a géppark fejlesztése mellett több informatikai beruházást hajtottunk végre.

Felhasználóbarát weboldal
Modern gépek az irodában
Megújuló energia hasznosítása
Megrendeléseink száma évről évre nő, folyamatosan építjük kapcsolatainkat, és nagy figyelmet szentelünk már meglévő partnereinkre is egyaránt. Jelenlegi partnereink közt találhatóak állandó nagyobb megrendelők (Marillen Kft, Persped Kft, R.Nagy Tüzép Kft, Akker Plusz Kft, Horváth Transz), emellett eseti lakossági, vállalkozói megrendeléseket is teljesítünk. A folyamatosan a vevői igények szerint alakított szolgáltatások és a rugalmas, minden igényre megoldást találó alkalmazkodási képesség jelenti vállalkozásunk profizmusának másik kulcsát.

TIMOCOM azonosító: 89698

Legyen Ön is partnerünk! Keressen bennünket bizalommal!